Om oss

B-K Städ hemtjänst tar hand om sysslor i ditt hem och företag.

Att utföra vårt uppdrag med noggrannhet har varit en självklarhet från början. Nöjda kunder är den absoluta förutsättningen för stabil tillväxt. Vår prislista i kombination med vår kvalitet gör att vi därför kan utlova: ” Valuta för pengarna”. Vi som företag B-K Städ tänker alltid kundvänligt miljövänligt och därför tillkommer t.ex ingen start- och körningsavgift. Vi försöker samtidigt att koordinera våra kunder inom samma område just för miljöns skull.

För bästa resultat

Oavsett om det är regelbunden hemstädning eller vid ett enstaka tillfälle så finns det lite att tänka på för att uppnå bästa resultat:
– Någon måste finnas på plats och släppa in personalen.
– Var gärna hemma vid första städtillfället och se att du blir nöjd med resultatet.
– Plocka undan leksaker, kläder och andra lösa föremål, för att förenkla städningen.
– Se till att arbetsbänkar och diskbänk är fria så att de går att rengöra.

Trygghet / Säkerhet

Vår arbetsplats är ditt hem och detta förpliktigar oss. Så givetvis kan Du känna full trygghet när du lämnar ditt hem i våra händer. Vi har fasta rutiner för hur vi hanterar nycklar, larmkoder och andra personliga uppgifter.
Vår personal genomgår en internutbildning och skriver på sekretessavtal. Rekryteringsprinciper som bland annat innefattar utdrag ur belastningsregistret.
Vi är ett företag som spelar med öppna kort och har därför inga dolda avgifter. Skulle du som kund av någon anledning inte behöva våra tjänster längre kan du när som helst avsluta dessa med endast 1 månad som uppsägningstid.
Reklamation måste göras senast samma dag efter städtillfället.

Vi vill ha en öppen och rak kommunikation med våra kunder. Vi är övertygade om att du som kund kommer att bli nöjd med det arbete vi utför. Därför har vi en nöjd kund-garanti vilket innebär att eventuella klagomål åtgärdas – helt kostnadsfritt. Vi utgår alltid utifrån era behov och önskemål.

Vi har Ansvarsförsäkring om olyckan skulle vara framme.
Vi har f-skattesedel
Vi är momsregistrerade

Våra tjänster

B-K Städ främsta mål är att alltid leverera städning och fönsterputs med hög och jämn kvalitet. Vi är ett städbolag i Skåne som är heltäckande inom städ. Till privatpersoner erbjuder vi som städfirma hemstädning, storstädning, flyttstädning samt fönsterputs. Att beställa en städning ska vara enkelt och tryggt. Bokningar kan göras via telefon och mejl.
Till företag och andra organisationer erbjuder vi trappstädning, kontorsstädning, byggstädning, butiksstädning mm. Alla uppdrag skiljer sig och vi anpassar oss efter våra kunders önskemål.

Som städbolag utför vi städning och fönsterputs i hela Skåne.

Städmaterial

Vi har vår egen städmaterial som vi har med oss vid varje städtillfälle. Givetvis kan ni pga av allergier eller andra skäl ställa fram egen städmaterial.

Good Will

Vi växer i en sund takt, mycket tack vare att våra kunder rekommenderar oss till sina vänner och bekanta. Idag kommer hela 75 % av våra kunder via rekommendation och gott rykte. Detta är vi givetvis väldigt stolta över och är ett resultat av bra städning.